Projecten

Tuinontwerp Amersfoort

Tuinontwerp Amersfoort

Een geweldig leuke opdracht voor Itokan Health Center in Amersfoort. Geen nieuwe bestrating, maar tegels wippen, het onzichtbaar maken van graffiti, het plaatsen van een tuinhuisje en regenwater afkoppelen. Daarnaast het creeren van mooi zicht op de tuin vanuit de lesruimtes en het wegwerken van lelijke plekken en objecten.
Ga naar project

Tuinontwerp Leusden

Mijn allereerste echte opdracht voor een dertiger die een bloemrijke tuin wilde, die ook aantrekkelijk is voor dieren. En die is er gekomen! Prachtig proces ook om samen mee te maken van vorm en kleur naar plantkeuze. Deze tuin blijft een van mijn favorieten! Het is elke keer weer genieten als je de oude situatie ziet en hoe het uiteindelijk is geworden!
Ga naar project

Tuinrenovatie Baarn

Een uitdagende opdracht voor een ouder echtpaar waarbij in ieder geval de vijver eruit moest. Het is een weelderige tuin geworden, met herhaling van planten die het goed doen op deze plek. Als vervanging van de vijver hebben we een waterschaal geplaatst zodat de vogels en insecten lekker kunnen badderen en/of drinken. natuurlijk hebben we in het najaar ook bollen geplant, zodat het voorjaar ook een feestje is. Ga naar project

tuinontwerp hoevelaken

Tuinontwerp Hoevelaken

De opdracht was om de voortuin aan te pakken en bij voorkeur in de stijl van de achtertuin. Daarnaast moeten men 2 auto's, 3 containers en fietsen kwijt kunnen. Omdat de voortuin best een fijn plekje kan zijn om 's ochtends te zitten, heb ik een kleine terrasje gemaakt en dit d.m.v. palen afgeschermd. De siergrassen maken het in de zomer en het najaar extra beschut.
Ga naar project

Tuinontwerp Utrecht

Een uitdagend project met hergebruik van materialen en als doel een kindvriendelijke en gezellige tuin. Tijdens de aanleg nog een leuke uitdaging; op de plek waar de zandbak zou komen, zat gietijzer onder de grond wat heel moeilijk verwijderbaar was. In overleg hebben we de zandbak verplaatst naar een andere plek.
Ga naar project

Schetsontwerp Huizen

De opdracht was een kindvriendelijke, eetbare tuin en een afscheiding bij het gastenverblijf. Helaas is dit project op de lange baan geschoven vanwege een onverwachte maar zeer welkome zwangerschap en als eerste de focus op de verbouwing van het woonhuis en het gastenverblijf. Ik heb heel plezier gehad in het maken van de schetsontwerpen!
Ga naar project

Tuinrenovatie Amersfoort

Leuke renovatie van de vijver en beplantingsadvies gegeven.De waterschalen zijn echt magisch geworden en in combinatie met de juiste belichting een sprookje. Het blijft een uitdaging om een balans te vinden in leuke soorten willen hebben en rust in de tuin creeren. Maar het is best goed gelukt!
Ga naar project

Make over in 2 dagen Amersfoort

Ik werd benaderd door een hele lieve man die zijn vrouw wilde verrassen met een bloemrijke tuin. Na een heftig jaar wilde hij graag genieten van de nazomer in eigen tuin zonder een grote verbouwing. Samen met hem en een vriend hebben we het in 2 dagen gefixed! Wat was zijn vrouw blij!
Ga naar project

Schilderen met planten appeltern

Schilderen met planten - Tuinen van Appeltern

Mijn allereerste uitdaging op het gebied van ontwerpen en kunst tegelijk. Ik durfde het aan om mij in te schrijven voor de wedstrijd "Schilderen met planten" en ik werd uitgenodigd om mee te doen in de Tuinen van Appeltern. We kregen te maken met konijnen die alles opaten en een kleine wijziging in de beplanting gemaakt vanwege te vruchtbare grond! Een geweldig leuke uitdaging en ervaring!
Ga naar project

Eigen tuin Amersfoort

Mijn eigen tuin is continu in beweging en in ontwikkeling. Zo heb ik in 2022 een wadi gemaakt in de voortuin en daar is een bruggetje overheen gekomen van ronde palen die ik over had. Voor het eerst van mijn leven een tuinhekje gemaakt van douglas schaaldelen. Na diverse najaarsstormen waarbij de schutting er elke keer uitwaaide, plaatste ik een gemengde haag met meidoorn, sleedoorn, duinroos en liguster.
Ga naar project

Beplantingsadvies Utrecht

Ik heb bij deze nieuwbouwwoning beplantingsadvies gegeven bij een bestaand tuinontwerp. Ik heb nog wat leuke elementen kunnen toevoegen zoals de betonelementen om op te zitten, maar ook hout in op te slaan. Om jaarrond een aantrekkelijke tuin te hebben, mogen voorjaarsbollen zeker niet ontbreken!
Ga naar project

Amersfoort aanplant

Ontwerp voor- en zijtuin Amersfoort Vathorst

Met behoud van 1 boom ben ik aan de slag gegaan met deze tuin in Vathorst. We hebben tegels gewipt en hebben de parkeerplaats uit zicht gehaald met deze semi-transparante schuttingdelen. Natuurlijk met een deel groen voor een zachtere aanblik.
Ga naar project