Tuinontwerp

Tuinontwerp Amersfoort

Een geweldig leuke opdracht voor Itokan Health Center in Amersfoort. Geen nieuwe bestrating, maar tegels wippen, het onzichtbaar maken van graffiti, het plaatsen van een tuinhuisje en regenwater afkoppelen. Daarnaast mooi zicht op de tuin vanuit de lesruimtes en het wegwerken van lelijke plekken en objecten.
Ga naar project

Tuinontwerp Leusden

Mijn allereerste echte opdracht voor een jongeman die een bloemrijke tuin wilde, ook geschikt voor dieren. En die is er gekomen! Prachtig proces om mee te maken van vorm en kleur naar plant. Blijft een van mijn favoriete tuinen! Het is elke keer weer genieten als je de oude situatie ziet en hoe het uiteindelijk is geworden!
Ga naar project

Tuinrenovatie Baarn

Een uitdagende opdracht voor een ouder echtpaar waarbij in ieder geval de vijver eruit moest. Dat vond ik jammer, maar de klant is altijd koning. Het is een weelderige tuin geworden, met herhaling van planten die het goed doen en leuke aanvullingen. Ook een waterschaal zodat de vogels en insecten lekker kunnen drinken.
Ga naar project

Tuinontwerp Hoevelaken

De opdracht was om de voortuin aan te pakken en bij voorkeur in de stijl van de achtertuin. 2 auto's, 3 containers en verderop nog wat fietsen die geplaatst moeten worden. Zicht vanuit huis mag bloemrijk worden. Omdat de voortuin best een fijn plekje kan zijn om 's ochtends te zitten, heb ik een open afscheiding gemaakt met palen.
Ga naar project

Tuinontwerp Utrecht

Een uitdagend project met hergebruik van materialen en een kindvriendelijke en gezellige tuin. Toch tijdens de aanleg nog een aanpassing, op de plek van de zandbak zat gietijzer onder de grond wat heel moeilijk verwijderbaar was. Dus de zandbak is verplaatst naar een andere plek.
Ga naar project

Schetsontwerpen Huizen

Schetsontwerpen gemaakt voor een klant in Huizen. De opdracht was een kindvriendelijke, eetbare tuin en een soort afscheiding bij het gastenverblijf. Helaas op de lange baan geschoven vanwege onverwachte zwangerschap en focus op de verbouwing van het woonhuis en het gastenverblijf.
Ga naar project

Tuinrenovatie Amersfoort

Leuke renovatie van de vijver en beplantingsadvies gegeven. De flowforms zijn echt magisch geworden en in combinatie met de juiste belichting een sprookje. Het blijft een uitdaging om een balans te vinden in leuke soorten willen hebben en rust in de tuin creeren.
Ga naar project

Make over in 2 dagen Amersfoort

Ik werd benaderd door een hele lieve man die zijn vrouw wilde verrassen met een bloemrijke tuin. Na een heftig jaar wilde hij graag toch nog nazomeren in eigen tuin zonder een grote verbouwing. Samen met hem en een vriend hebben we het in 2 dagen gefixt!
Ga naar project

Schilderen met planten - Tuinen van Appeltern

Mijn allereerste uitdaging op het gebied van ontwerpen en kunst tegelijk. Ik durfde het aan om mij in te schrijven voor de wedstrijd" Schilderen met planten" en ik werd gekozen om mee te doen in de Tuinen van Appeltern. Een geweldig leuke uitdaging en ervaring!
Te maken gehad met konijnen die alles opaten en een kleine wijziging in de beplanting.
Ga naar project

Eigen tuin Amersfoort

Mijn eigen tuin is continu in beweging en in ontwikkeling.
Zo heb ik dit jaar een wadi gemaakt in de voortuin en daar is een bruggetje overheen gekomen van oude ronde palen die ik had. Voor het eerst van mijn leven een tuinhekje gemaakt van douglas schaaldelen, erg leuk om te doen! In plaats van een nieuwe schutting in de achtertuin, plaatste ik een gemengde haag met meidoorn, sleedoorn, duinroos en liguster.
Ga naar project

Tuinadvies Utrecht

Beplantingsadvies bij nieuwbouwwoning waarbij ontwerp grotendeels vast stond. Wel nog wat leuke elementen kunnen toevoegen zoals de betonelementen om op te zitten, maar ook hout in op te slaan. Ook heb ik geadviseerd bij het beplatingsplan en daar veel voorjaarsbollen aan toegevoegd.
Ga naar project

Gezamenlijk ontwerp & beplantingsadvies Leusden

Samen zijn we gekomen tot dit ontwerp, een duurzame tuin met stapelmuurtjes, kruidenspiraal en vijver. Wat was het leuk om hier ook fysiek aan mee te helpen samen met de jongens van Randijk Bamboe & Hoveniers Leusden!
Ga naar project