Portfolio

Tuinontwerp Amersfoort

Een geweldig leuke opdracht voor Itokan Health Center in Amersfoort. Geen nieuwe bestrating, maar tegels wippen, het onzichtbaar maken van grafity, het plaatsen van een tuinhuisje en regenwater afkoppelen. Daarnaast mooi zicht op de tuin vanuit de lesruimtes en het wegwerken van lelijke plekken en objecten.
Ga naar project

Tuinontwerp Hoevelaken

De opdracht was om de voortuin aan te pakken en bij voorkeur in de stijl van de achtertuin. 2 auto's, containers en verderop nog wat fietsen die er moeten komen. Zicht vanuit huis mag bloemrijk worden. Omdat het best een fijn plekje kan zijn om ook 's ochtends te zitten, heb ik als een open afscheiding gemaakt met palen.
Ga naar project

Tuinontwerp Utrecht

Een uitdagend project met een aanpassing omtrent het zandbakje omdat er gietijzer onder grond zat wat heel moeilijk verwijderbaar was. Slingerende vormen en weelderige beplanting maar niet alleen de mens maar ook dieren blij van worden!
Ga naar project

Tuinontwerp Leusden

Mijn allereerste echte opdracht voor een jongeman die een bloemrijke tuin wilde, ook geschikt voor dieren. En die is er gekomen! Prachtig proces om mee te maken van vorm, kleur naar plant. Blijft een van mijn favoriete tuinen!
Ga naar project

Tuinrenovatie Amersfoort

Leuke renovatie van vijver en beplanting. De flowforms zijn echt magisch geworden en in combinatie met de juiste belichting een sprookje. Het blijft een uitdaging om een balans te vinden in leuke soorten willen hebben en rust in de tuin creeren.
Ga naar project

Tuinrenovatie Baarn

Een uitdagende opdracht voor een ouder echtpaar waarbij in ieder geval de vijver eruit moest. Dat vond ik jammer, maar de klant is altijd koning. het is een weelderige tuin geworden, met herhaling van planten die het goed doen en leuke aanvullingen.
Ga naar project

Schilderen met planten - Tuinen van Appeltern

Mijn allereerste uitdaging op het gebied van ontwerpen en kunst tegelijk. Ik durfde het aan om mij in te schrijven voor de wedstrijd" Schilderen met planten" en ik werd gekozen om mee te doen in de Tuinen van Appeltern. Een geweldig leuke uitdaging en ervaring waar ik enorm veel plezier aan heb beleefd!
Ga naar project