Workshops & Natuuravonturen

Een greep uit mijn aanbod workshops welke plaats kunnen vinden bij mij op locatie, bij u thuis of op een leuke plek inde natuur. Natuuravonturen kunnen we overal, maar Amersfoort, Zutphen en Deventer en omgeving zijn mijn specialiteit. Neem contact met mij op dan bespreken we uw wensen en de mogelijkheden en daarna maak ik een passende vrijblijvende offerte voor u.
Prijzen genoemd op deze website zijn indicatief.

MAAK JE EIGEN TUINONTWERP

Heb je al ideeen voor je eigen tuin, maar heb je nog wat hulp en tips nodig? Dan is deze workshop zeer geschikt! Ik begeleid je naar een ontwerp waar je verder mee kunt!

Prijs vanaf: € 195,- per persoon (3x ca. 2,5 uur).

MAAK JE EIGEN BEPLANTINGSPLAN

Wil je graag zelf aan de slag met je tuin en je beplanting?
In 3 bijeenkomsten werken we toe naar een beplantingsplan/leidraad om zelf je tuin aan te pakken.

Prijs vanaf: € 195,- per persoon (3x ca. 2,5 uur).

MAKKELIJKE EETBARE TUIN

Wilt u een makkelijke eetbare snoeptuin? Ik help u de juiste bomen, heesters en planten te kiezen. Natuurlijk zijn velen van hen ook voor vogels, insecten en ander dieren een traktatie!

Prijs vanaf: € 35,- per persoon (ca. 2 uur inclusief plantenlijst).

DROOGBOEKET UIT EIGEN TUIN

Ik leer u welke bloemen uit uw tuin mooie droogboeketten kunnen opleveren. Natuurlijk mag daar de sierui niet in ontbreken! Die zijn er in diverse kleuren bloeiperiodes en formaten.

Prijs vanaf: € 35,- per persoon (ca. 2 uur inclusief plantenlijst).

JAARROND GEURENDE TUIN

Ik laat u kennismaken met de heerlijkste geurende bomen, heesters, planten en bloembollen voor uw tuin. Natuurlijk kan er ook veel op de vaas in huis gezet worden als alles bloeit!

Prijs vanaf: € 35,- per persoon (ca. 2 uur inclusief plantenlijst).

KRUIDIGE THEETUIN

Een gezellige middag thee proeven van verschillende planten. Ik laat u leuke mixen maken, helemaal afgestemd op uw smaak of eventuele lichamelijke klachten.

Prijs vanaf: € 35,- per persoon (ca. 2 uur inclusief plantenlijst).

GENEESKRACHT UIT DE NATUUR 1

De natuur kan ons zoveel moois bieden naast voeding! Denk aan herstellende zalf, ondersteunende tinctuur, shampoo, olie, wasmiddel, etc. Boek nu en ontdek en maak 1 product naar keuze uit de natuur!

Prijs vanaf: € 45,- per persoon
(ca. 2,5 uur inclusief een product uit de natuur)

GENEESKRACHT UIT DE NATUUR 2

De natuur kan ons zoveel moois bieden naast voeding! Denk aan herstellende zalf, ondersteunende tinctuur, shampoo, olie, wasmiddel, etc. Boek nu en ontdek en maak 2 producten naar keuze uit de natuur!

Prijs vanaf: € 55,- per persoon
(ca. 3 uur inclusief 2 producten uit de natuur).

KUNST UIT DE NATUUR

We gaan op pad en pogen meer te zien dan we in eerste instantie zien. Spelen met licht, schaduw, vorm, kleur, levend, dood, materiaal en textuur.

Prijs vanaf: € 45,- per persoon (ca. 3 uur)

NATUURFOTOGRAFIE

Ga mee op pad en ik leer u de fijne kneepjes om mooie foto's maken. Ik leer u kijken naar de compositie, het licht en net die diepere laag om bijzondere foto's te maken.

Prijs vanaf: € 45,- per persoon (ca. 3 uur)

NATUURAVONTUUR

Ik laat u lopend of fietsend de magische plekjes zien rondom Amersfoort, Zutphen of Deventer in alle seizoenen. Wie weet moeten net als op deze foto wel met de benen omhoog door de IJssel!

Prijzen vanaf € 35,- per persoon (ca. 2 uur)

NATUURAVONTUUR VOOR KIDS

Wilt u uw kind(eren) een leuke middag bezorgen waarbij ze leren over de natuur? Ik neem ze graag op pad en ik garandeer dat ze thuiskomen vol mooie verhalen!

Prijs vanaf: € 45,- per persoon
(ca. 3 uur, max 4 kids, met hulp van 1 ouder max 8 kids)