Workshops

Naast het ontwerpen, adviseren en het aanbieden van de schetsservice, vind ik het ontzettend leuk om mijn kennis en enthousiasme te delen. Wil je je tuin zelf ontwerpen? Is de basis goed en wil je zelf een nieuw beplantingsplan maken? In een paar dagen help ik je mee om een mooi plan te maken zodat je zelf aan de slag kunt. Wil je een tuin welke eetbaar is of wil je weten welke bloemen geschikt zijn om te drogen of juist geschikt zijn om te verwerken tot een zalf of tinctuur? In een paar uur laat ik je kennis maken met planten en hun gebruik, zodat je makkelijk zelf aan de slag kunt in eigen huis of tuin.

MAKKELIJKE EETBARE TUIN

Wil je een makkelijke eetbare snoeptuin? Ik help je de juiste bomen, heesters en planten te kiezen. Natuurlijk zijn velen van hen ook voor vogels, insecten en ander dieren een traktatie!

Prijs: € 55,- per persoon (ca. 2 uur inclusief plantenlijst).

DROOGBOEKET UIT EIGEN TUIN

Ik leer u welke bloemen uit uw tuin mooie droogboeketten kunnen opleveren. Natuurlijk mag daar de sierui niet in ontbreken! Die zijn er in diverse kleuren, bloeiperiodes en formaten.

Prijs: € 55,- per persoon (ca. 2 uur inclusief plantenlijst).jouw

MAAK JE EIGEN TUINONTWERP

Heb je al ideeen voor je eigen tuin, maar heb je nog wat hulp en tips nodig? Dan is deze workshop zeer geschikt! Ik begeleid je naar een ontwerp waar je verder mee kunt!

Prijs: € 195,- per persoon (3x ca. 2,5 uur).

MAAK JE EIGEN BEPLANTINGSPLAN

Wil je graag zelf aan de slag met je tuin en je beplanting?
In 3 bijeenkomsten werken we toe naar een beplantingsplan/leidraad om zelf je tuin aan te pakken.

Prijs: € 195,- per persoon (3x ca. 2,5 uur).

JAARROND GEURENDE TUIN

Ik laat je kennismaken met de heerlijkste geurende bomen, heesters, planten en bloembollen voor uw tuin. Natuurlijk kan er ook veel op de vaas in huis gezet worden als alles bloeit!

Prijs: € 55,- per persoon (ca. 2 uur inclusief plantenlijst).

KRUIDIGE THEETUIN

Een gezellige middag thee proeven van verschillende planten. Ik laat je leuke mixen maken, helemaal afgestemd op jouw smaak of ondersteunend bij eventuele lichamelijke klachten.

Prijs: € 55,- per persoon (ca. 2 uur inclusief plantenlijst).

GENEESKRACHT UIT DE NATUUR 1

De natuur kan ons zoveel moois bieden naast voeding! Denk aan herstellende zalf, ondersteunende tinctuur, shampoo, olie, wasmiddel, etc. Boek nu en maak 1 product naar keuze uit de natuur!

Prijs: € 55,- per persoon
(ca. 2,5 uur inclusief een product uit de natuur)

GENEESKRACHT UIT DE NATUUR 2

De natuur kan ons zoveel moois bieden naast voeding! Denk aan herstellende zalf, ondersteunende tinctuur, shampoo, olie, wasmiddel, etc. Boek nu en maak 2 producten naar keuze uit de natuur!

Prijs: € 65,- per persoon
(ca. 3 uur inclusief 2 producten uit de natuur).

KUNST UIT DE NATUUR

We gaan op pad en pogen meer te zien dan we in eerste instantie zien. Spelen met licht, schaduw, vorm, kleur, levend, dood, materiaal en textuur.

Prijs: € 55,- per persoon (ca. 3 uur)

NATUURFOTOGRAFIE

Ga mee op pad en ik leer je de fijne kneepjes om mooie foto's maken. Ik leer je kijken naar de compositie, het licht en net die diepere laag om bijzondere foto's te maken.

Prijs: € 55,- per persoon (ca. 3 uur)

NATUURAVONTUUR

Ik laat je lopend of fietsend de magische plekjes zien rondom Amersfoort, Zutphen of Deventer in alle seizoenen. Wie weet moeten net als op deze foto wel met de beentjes omhoog door de IJssel!

Prijs: € 55,- per persoon (ca. 3 uur)