Duurzame tuinontwerpen en advies en Grafische Vormgeving & DTP

Tuinontwerp & advies

Duurzame en eetbare tuinen & (beplantings-)advies

Samen met jou (en alle gezinsleden) maken we een programma van wensen en werken zo toe naar een passend duurzaam tuinontwerp. Heb je al een mooie indeling of ontwerp van je tuin maar vind je bepaalde beplanting niet meer aantrekkelijk of doen bepaalde planten het niet goed? Samen kijken we naar de juiste plant op de juiste plek. Wil je een eetbare tuin voor mens & dier? Ik help graag om een paradijsje te maken van jouw tuin! Wil je een tuinontwerp, advies of een kleine make over, neem dan contact met mij op. Ik maak graag geheel vrijblijvend een passende offerte! Voor de aanleg werk ik samen met gerenommeerde hoveniers, zodat ik de kwaliteit kan waarborgen, maar je kunt ook (deels) zelf de tuin realiseren of met behulp van een hovenier die je al kent. Hieronder een greep uit gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren.

Tuinontwerp Amersfoort

Een geweldig leuke opdracht voor Itokan Health Center in Amersfoort. Geen nieuwe bestrating, maar tegels wippen, het onzichtbaar maken van graffiti, het plaatsen van een tuinhuisje en regenwater afkoppelen. Daarnaast mooi zicht op de tuin vanuit de lesruimtes en het wegwerken van lelijke plekken en objecten.
Ga naar project

Tuinontwerp Hoevelaken

De opdracht was om de voortuin aan te pakken en bij voorkeur in de stijl van de achtertuin. 2 auto's, 3 containers en verderop nog wat fietsen die geplaats moeten worden. Zicht vanuit huis mag bloemrijk worden. Omdat de voortuin best een fijn plekje kan zijn om 's ochtends te zitten, heb ik een open afscheiding gemaakt met palen.
Ga naar project

Tuinontwerp Utrecht

Een uitdagend project met een aanpassing omtrent het zandbakje omdat er gietijzer onder de grond zat wat heel moeilijk verwijderbaar was. Slingerende vormen en weelderige beplanting waar niet alleen de mens maar ook dieren blij van worden!
Ga naar project

Tuinontwerp Leusden

Mijn allereerste echte opdracht voor een jongeman die een bloemrijke tuin wilde, ook geschikt voor dieren. En die is er gekomen! Prachtig proces om mee te maken van vorm, kleur naar plant. Blijft een van mijn favoriete tuinen!
Ga naar project

Tuinrenovatie Amersfoort

Leuke renovatie van vijver en beplanting. De flowforms zijn echt magisch geworden en in combinatie met de juiste belichting een sprookje. Het blijft een uitdaging om een balans te vinden in leuke soorten willen hebben en rust in de tuin creeren.
Ga naar project

Tuinrenovatie Baarn

Een uitdagende opdracht voor een ouder echtpaar waarbij in ieder geval de vijver eruit moest. Dat vond ik jammer, maar de klant is altijd koning. het is een weelderige tuin geworden, met herhaling van planten die het goed doen en leuke aanvullingen.
Ga naar project

Schilderen met planten - Tuinen van Appeltern

Mijn allereerste uitdaging op het gebied van ontwerpen en kunst tegelijk. Ik durfde het aan om mij in te schrijven voor de wedstrijd" Schilderen met planten" en ik werd gekozen om mee te doen in de Tuinen van Appeltern. Een geweldig leuke uitdaging en ervaring!
Ga naar project

Make over in 2 dagen

Ik werd benaderd door een hele lieve man die zijn vrouw wilde verrassen met een bloemrijke tuin. Na een heftig jaar wilde hij graag toch nog nazomeren in eigen tuin zonder een grote verbouwing. Samen met hem en een vriend hebben we het in 2 dagen gefixt! Missie geslaagd, een hele blije vrouw!
Ga naar project